Profesorii Liceului
+5
DogFather
sry
alex_ursake
lucian_rotaru
CosminSPN
9 participan?i
Pagina 1 din 1
Profesorii Liceului
Cam prin zona asta puteti sa va spuneti parerea despre profesorii scolii noastre ... VA ROG SA FOLOSITI UN LIMBAJ DECENT PENTRU CA PRESUPUN CA NU SUNTETI CRESCUTI IN PADURE !
Ora de romana la 12 A.
Cred ca prin "m`am gandit sa deschid acest forum din pricina unei intamplari de la scoala" va referiti la cele intamplate azi la ora de romana de la clasa a XII-a A. Am auzit ca maine trebuie sa venim(toti elevii clasei a XII-a A) la ora 8 la scoala pentru a discuta despre cele intamplate. Eu unul cred ca s'a ajuns cam departe... dar macar astfel se vor lua masuri iar restul orelor de romana vor fi... normale. Ca vorba aceea: sunt ultimele noastre ore de romana din liceu! Si na... mai este si bacul la romana. (oral si scris )
... tot despre 12 A
"Am auzit ca maine trebuie sa venim(toti elevii clasei a XII-a A) la ora 8 la scoala pentru a discuta despre cele intamplate" Omule , o spui , de parca ar fi ceva anormal sa vii la 8 la scoala ....
Anyway , nasoala faza de la Romana ... Astept sa vad , daca vor fi luate masuri ... sau vb aiurea ...
P.S. : ms de 3 doamna profesoara .... Stiu ca va pare rau( ) , dar e putin prea tarziu ....
Anyway , nasoala faza de la Romana ... Astept sa vad , daca vor fi luate masuri ... sau vb aiurea ...
P.S. : ms de 3 doamna profesoara .... Stiu ca va pare rau( ) , dar e putin prea tarziu ....
alex_ursake- Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 28/02/2008
Varsta : 35
Localizare : HRL
Re: Profesorii Liceului
haha.. a luat luc' primul lui 3 in viatza, si deja s-a infiintzat si un forum =)))))ROFL
http://happyterror.gfxartist.com/artworks/163459 -- (votatzi 'Jenny Who?' 5 puncte:D )
http://www.myspace.com/srysk8er -- of course
http://www.exprimatedacavrei.blogspot.com -- of course
http://happyterror.gfxartist.com/artworks/163459 -- (votatzi 'Jenny Who?' 5 puncte:D )
http://www.myspace.com/srysk8er -- of course
http://www.exprimatedacavrei.blogspot.com -- of course
sry- Numarul mesajelor : 2
... o parte din noi maine trebuiau sa venim la 9 ... ) de asta ziceam.
eu unu ma bucur ca mi'am indeplinit una din cele 47;) de dorinte pe care mi le am pus: am luat primu meu 3 in liceu!... de fapt prima notu sub 7 din catalog... ... oh yeah.... ci nu stiati ca sunt bun?! ...
ee.. hai... ca vbim ca'n padure wai alex U!
eu unu ma bucur ca mi'am indeplinit una din cele 47;) de dorinte pe care mi le am pus: am luat primu meu 3 in liceu!... de fapt prima notu sub 7 din catalog... ... oh yeah.... ci nu stiati ca sunt bun?! ...
lucian_rotaru a scris: ... o parte din noi maine trebuiau sa venim la 9 ... ) de asta ziceam.
(...)
cum s-a ajuns aici...
Da sa ne gandim cum s-a ajuns aici..Le-a permis la toti sa-si bata joc de ora si n-a dat unul afara de la inceputul anului . Chiar dak as vrea sa invat in clasa tot nu m-as putea concentra, la ce panarama e la ora . Ce ne facem?
DogFather- Numarul mesajelor : 9
Detalii despre ce s-a intamplat azi.gen: intrebare-raspuns.
man1: ce s-a intamplat la scoala ua ?
man2: prebleme cu profa de rom man1
man2: ne a pus 3 la 25 din clasa:)))
man2: 25 - adica cei prezenti:D
man1: valeu
man1: de ce ?
man2: ne a dat extemporal
man2: si nu ne predase lectia aia
man2: si noi prosti in semn de protest nu am scris nica
man1: aha
man1: si directorul ce zice?
man2: si pt ca noi ii mai facuse din astea profa ne a pus 3 ca sa ne invete minte
man2: pai o zis sa venim toti maine dim la 8
man2: ca o parte din noi nu trebuiau sa vina pt ca se face preg doar cu aia care dau la fizica in fine din astea
man2: si vbim nuj
man2: vezi detalii pe forum:)
man2: e cahir comica faza
man1: nu sunt detalii pe forum
man1: de asta te-am intrebta
man2: pacat de profa... ca o sa iasa si ea nasol
man2: aa
man2: las ca o sa pun eu:D
man1: da cu ursache faci ?
man2: da
man2: vecina ta de acolo
man2: mna naspa faza...
man2: problema e ca la ora ei la calsa noastra ea nu are autoritate deloc
man1: lasa sa va puna 3!!
man1: )))
man2: ))
man2: da pe mine nu ma deranjeaza:)))
man2: eu oricum nu am nevoie de media din liceu:D
man2: si chiar si asa le am destul de mari;
man1: de ce nu ai nevoie de medie ?
man2: eu ma bucur ca e primu meu 3:)))
man1: wa man2 da nu ti-o cere la fac ?
man2: nope:D
man2: doar bacu 20% parca
man2: si 80% admitere:D
eeh... PLAY
)
man2: prebleme cu profa de rom man1
man2: ne a pus 3 la 25 din clasa:)))
man2: 25 - adica cei prezenti:D
man1: valeu
man1: de ce ?
man2: ne a dat extemporal
man2: si nu ne predase lectia aia
man2: si noi prosti in semn de protest nu am scris nica
man1: aha
man1: si directorul ce zice?
man2: si pt ca noi ii mai facuse din astea profa ne a pus 3 ca sa ne invete minte
man2: pai o zis sa venim toti maine dim la 8
man2: ca o parte din noi nu trebuiau sa vina pt ca se face preg doar cu aia care dau la fizica in fine din astea
man2: si vbim nuj
man2: vezi detalii pe forum:)
man2: e cahir comica faza
man1: nu sunt detalii pe forum
man1: de asta te-am intrebta
man2: pacat de profa... ca o sa iasa si ea nasol
man2: aa
man2: las ca o sa pun eu:D
man1: da cu ursache faci ?
man2: da
man2: vecina ta de acolo
man2: mna naspa faza...
man2: problema e ca la ora ei la calsa noastra ea nu are autoritate deloc
man1: lasa sa va puna 3!!
man1: )))
man2: ))
man2: da pe mine nu ma deranjeaza:)))
man2: eu oricum nu am nevoie de media din liceu:D
man2: si chiar si asa le am destul de mari;
man1: de ce nu ai nevoie de medie ?
man2: eu ma bucur ca e primu meu 3:)))
man1: wa man2 da nu ti-o cere la fac ?
man2: nope:D
man2: doar bacu 20% parca
man2: si 80% admitere:D
eeh... PLAY
)
Aleku N-are net :D
Se vede ca nu mai are Aleku net . Ca erau pe putin 3 pagini scrise
DogFather- Numarul mesajelor : 9
aham ... las ca ii iau eu maine un interviu , si scriu aici si parerea lui ...DogFather a scris:Se vede ca nu mai are Aleku net . Ca erau pe putin 3 pagini scrise
m`am intalnit cu domnu` director mai inainte
m`am intalnit cu el acum cateva minute ... si mi`a spus maine sa fim prezenti toti la scoala la ora 8 ... ca dupa aia el trebuie sa plece la iasi` ... mi s`a parut cam suparat ... nu`j dak era sau doar mi s`a parut ... in fine ... vom afla maine
Stimate domnule DogFather :))
Nu prea avem ce sa ne facem ... decat sa ne vedem SINGURI de invatzatu nostru acasa in coltzishoru nostru magic ... k la ora se pare k nu prea avem sanse ... ne apucam de TOCIT comentarii k doar creierele noastre pentru asta au fost concepute ... ca sa toceasca nu ca sa gandeasca ...
insa acum ce se fac cei care nu au un coltzishor magic ... se pare k ei vor trebui sa`l caute si sa`l gaseasca ... insa sa nu fie prea tarziu
insa acum ce se fac cei care nu au un coltzishor magic ... se pare k ei vor trebui sa`l caute si sa`l gaseasca ... insa sa nu fie prea tarziu
si cand a venit la noi la BIO era suparat ... sper ca nu pe noi ... ca noi avem cea mai mica parte din vina ...CSA a scris:m`am intalnit cu el acum cateva minute ... si mi`a spus maine sa fim prezenti toti la scoala la ora 8 ... ca dupa aia el trebuie sa plece la iasi` ... mi s`a parut cam suparat ... nu`j dak era sau doar mi s`a parut ... in fine ... vom afla maine
85% din vina profa
da hai sa dam vina pe profa. sa fim seriosi! acu v-ati trezit si voi? pana acu nu zicea nimeni nimic.. ha ha.. si mai trecea o ora de rom.. in fine:-j
lucian_rotaru a scris:da hai sa dam vina pe profa. sa fim seriosi! acu v-ati trezit si voi? pana acu nu zicea nimeni nimic.. ha ha.. si mai trecea o ora de rom.. in fine:-j
tu stiai ce sa scrii in extemporalu` ala ? ti`o predat asa ceva ? k eu unu nu tzin minte ... eu si multi altii pe langa mine ... in cartea aia de unde preda ea nu este caracterizare lu` victor petrini si de aia nici nu a predat`o ... ca nu avea de unde ! daca ne dadea din lectzia de zi nu aveam nimic de comentat ... dar asa ... nu`i corect ... orice s`ar spune ...
Bine
Dragi elevii din Liceul Stefan cel Mare,
Ma bucur ca ati avut ideea acestui forum. Iata ca de la o intamplare sa-i spunem nefericta s-a nascut o idee.
Doresc sa-i felicit pe intiatori.
Apoi va spun ca este util sa comunicam cat mai mult.
Am dorit, cred ca visez inca, ca voi sa faceti un Consiliu al elevilor care sa fie puternic si sa va reprezinte interesele in fata consiliului profersoral.
Astept ziua in care sa va vad ca vreti asta.
Avem multe de facut impreuna. Aveti sprijinul meu.
Conditia care o pun: este ca totul sa se faca in limbaj decent.
In rest nu sunt probleme.
Aurel Neicu
Ma bucur ca ati avut ideea acestui forum. Iata ca de la o intamplare sa-i spunem nefericta s-a nascut o idee.
Am dorit, cred ca visez inca, ca voi sa faceti un Consiliu al elevilor care sa fie puternic si sa va reprezinte interesele in fata consiliului profersoral.
Aurel Neicu
aneicu- Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 29/02/2008
Va multumim.
Noi astia care plecam in cateva luni din liceu (cei care cat de cat mai avem capu pe umeri zic eu) o sa incercam sa realizam si sa sustinem acel Consiliu al elevilor.
Eu ma bag!:
Noi astia care plecam in cateva luni din liceu (cei care cat de cat mai avem capu pe umeri zic eu) o sa incercam sa realizam si sa sustinem acel Consiliu al elevilor.
Eu ma bag!:
lucian_rotaru a scris:
Noi astia care plecam in cateva luni din liceu (cei care cat de cat mai avem capu pe umeri zic eu) o sa incercam ....
ce vrei sa spui? ca noi astia care ramanem nu avem capul pe umeri? poate o sa ne implicam si noi..ca avem mai multe motive decat voi (a12a)... s-a discutat si astazi la sedinta problema..(sedinta la care tu te-ai distrat copios,din cate am vaz eu) :D
Normal ca m-am distrat )... ma distrez din orice. e bine sa te distrezi din orice. sa stii sa razi. nu sa zambesti fals.
cum sa nu razi. "TU & PLOAIA"
in fine... pai asta e si idee.. IMPLICATI-VA!... eu vbesc asa ironic ca sa va motivez(dupa ce va enervez putin )
cum sa nu razi. "TU & PLOAIA"
in fine... pai asta e si idee.. IMPLICATI-VA!... eu vbesc asa ironic ca sa va motivez(dupa ce va enervez putin )
aneicu a scris:Dragi elevii din Liceul Stefan cel Mare,
Aurel Neicu
De cand astept eu o chestie ca asta Hai ca vrem!!!!!!! Eu Vreau !!!!Si nu cred ca ar fi un elev in scoala asta caruia sa nu-i surada ideea. Admin...o idee fa un sondaj cu subiectu` asta.
306 http://www.b306.wordpress.com
k3dy_18- Numarul mesajelor : 9
Data de inscriere : 02/03/2008
k3dy_18 a scris:aneicu a scris:Dragi elevii din Liceul Stefan cel Mare,
Aurel Neicu
De cand astept eu o chestie ca asta Hai ca vrem!!!!!!! Eu Vreau !!!!Si nu cred ca ar fi un elev in scoala asta caruia sa nu-i surada ideea. Admin...o idee fa un sondaj cu subiectu` asta.
306 http://www.b306.wordpress.com
ai putea sa faci chiar tu sondajul ... nu te opreste nimeni ... ia initiativa
am pus si eu un comment,ati uitat sa-mi luati interviu :-"
nu ma mai intereseaza ce se va intampla cu profa de romanasau cu clasa noastra.sunt total indiferent.aceleasi chestii urate s-au intamplat din clasa a 9-a-adica am frecat menta la romana(cum zice profa:timpul trece,leafa merge ) inca 3-4 luni si am zburat.
supa_de_primavara- Numarul mesajelor : 11
Data de inscriere : 06/03/2008
omu' , nu mai fi asa de revoltat ... si faza cu "timpul trece,leafa merge" , a zis-o atunci , doar pt ca "anumite persoane" faceau panarama , si nu erau interesati de ora ...supa_de_primavara a scris:nu ma mai intereseaza ce se va intampla cu profa de romanasau cu clasa noastra.sunt total indiferent.aceleasi chestii urate s-au intamplat din clasa a 9-a-adica am frecat menta la romana(cum zice profa:timpul trece,leafa merge ) inca 3-4 luni si am zburat.
Deci era ceva cam de genu : " ... nu sunteti interesati , nu-i nimic timpul trece,leafa merge ..."
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum